42 сесія

Перелік рішень, включених до протоколу пленарного засідання чергової 42-ї сесії Плавнівської сільської ради сьомого скликання 20.11.2019 р.

Перелік депутатів Плавнівської сільської ради сьомого скликання

Підсумки поіменного голосування щодо рішень 42-ї сесії Плавнівської сільської ради VII скликання від 20 листопада 2019 року

Рішення сесії

Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради від 20.12.2018 року №227–VII «Про сільський бюджет с. Плавні Ренійського району Одеської області на 2019 рік» (Додаток 1, Додаток 2, Додаток 3, Додаток 4, Додаток 5)

Про затвердження розпоряджень виданих сільським головою в період з 01 вересня по 18 листопада 2019 року

Про надання пільг по платі на землю Болградському міжрайонному управлінню водного господарства на 2020 рік

Про віднесення земельної ділянки до земель запасу Плавнівської сільської ради

Про надання дозволу Карталяну М.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

Про надання дозволу Кірющенко Сергію Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

Про надання дозволу Узун Ф.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

Про передачу у власності гр. Коробер Ф.М. земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства що розташована за адресою: вул. Набережна, 24 с.Плавні Ренійського району Одеської області

Про надання дозволу Крецу М.Г. та Крєцу Є.Г на розробку проекту землеустрою з безплатної передачі земельної ділянки у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель і споруд за адресою: с.Плавні, вул. Тургенєва, 26

Про надання матеріальної допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем гр. Рєуцой В.П.

Про надання матеріальної допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем гр. Даскалиця Н.М.

Про надання матеріальної допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем гр. Реуцой Г.М.

Про звернення до Ренійської районної ради про передачу міжбюджетних трансфертів у вигляді субвенції на 2020 рік