Оголошення про проведення громадських слухань у с.Плавні

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті «Детальний план території земельної ділянки орієнтованою площею 14,0 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (КВЦПЗ 14.01) із земель комунальної власності, що розташована в межах села Плавні Ренійського району Одеської області» (далі - ДПТ).

ДПТ розробляється на підставі рішення сесії Плавнівської сільської ради від 22.12.2017 року №168-VII «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки». Адреса земельної ділянки: с.Плавні, вул.Лазурна, 1А (територія колишніх підприємств «Сельхозтехника», «Сельхозхимия» та прилеглі масиви).
ДПТ після затвердження є основним документом, який регламентує розміщення об'єкту містобудування, відведення земельної ділянки, будівництво та благоустрій територій, прокладку інженерних мереж тощо.
З урахуванням усіх існуючих на даний час обмежень, сонячну фотоелектричну станцію (СЕС) пропонується розмістити на території площею 9,06 га від всієї площі проектованої в детальному плані (14 га). Запланована потужність СЕС – 4,5 МВт.
В проекті враховані матеріали проекту районного планування Ренійського району.
Проект розроблений у відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН 360-92 «Планування і забудова міських і сільських поселень», «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів», ДБН Б.1.1.14-2012 «Склад та зміст детального плану території».
Замовником проекту є Плавнівська сільська рада. Розробником проекту є ТОВ «Архітектурно-планувальна майстерня «Архсоюз».
Презентація ДПТ відбудеться 02.09.2018 року об 17.00 год. в Будинку культури с.Плавні.
Пропозиції просимо надавати у письмовій формі до Плавнівської сільської ради за адресою: 68822, Одеська обл., Ренійський р-н, с.Плавні, вул.Миру, 74Б до 31.08.2018 року.
За інформацією звертатися в Плавнівську сільську раду за тел. (04840) 4-05-84.
Плавнівска сільська рада