Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту – проекту рішень Плавнівської сільради про місцеві податки і збори з 2019 року

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, у здійсненні державної регуляторної політики на сайті села Плавні оприлюднюється регуляторний акт – проекти рішенні Плавнівської сільської ради про місцеві податки і збори з 2019 року та аналіз його регуляторного впливу.

Метою даного проекту регуляторного акту є: урегулювання правових відносин між Плавнівської сільською радою та суб’єктами господарювання щодо сплати місцевих податків та зборів.

1. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку з 2019 року на території Плавнівської сільської ради

2. Про встановлення ставки орендної плати за землю з 2019 року на території Плавнівської сільської ради

3. Про встановлення ставок єдиного податку на 2019 рік на території Плавнівської сільської ради

4. Про встановлення ставки транспортного податку з 2019 року на території Плавнівської сільської ради

5. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки з 2019 року на території Плавнівської сільської ради

Аналіз регуляторного впливу проекту рішень Плавнівської сільської ради «Про місцеві податки і збори з 2019 року»

Зі змістом зазначених матеріалів також можна ознайомитись щоденно (крім святкових і вихідних днів) у розробника – Плавнівськоа сільська рада, кабінет секретаря ради, тел. (04840) 4-05-84.

Зауваження та пропозиції будуть прийматись у письмовій формі протягом місяця (крім святкових, вихідних днів) за адресою: Одеська обл., Ренійський р-н, с.Плавні, вул. Миру, 74Б.