Повідомлення щодо громадського обговорення перейменування вулиці в селі Плавні

Громадське обговорення проводиться виконавчим комітетом Плавнівської сільської ради у зв’язку із вимогами Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо перейменування вулиці в с.Плавні та врахування громадської думки під час прийняття відповідного рішення. Участь у громадському обговоренні можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання, що не є юридичними особами.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються до виконавчого комітету Плавнівської сільської ради у письмовій формі чи електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк, передбачений в інформаційному повідомленні про проведення громадського обговорення.

Обговорення проводиться з 18.12.2015 р. до 18.02.2016 р. Рішення щодо перейменування вулиць сільської ради приймає сільський голова. Виконавчий комітет сільської ради приймає рішення щодо корегування вулиць села та направляє звернення до Державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України щодо внесення змін до словників Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Адреса виконавчого комітету Плавнівської сільської ради: 68822, село Плавні, вул. Леніна, 74Б, контактний номер телефону: (04840) 35-2-31, е-mail: plavni.rada@ukr.net. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій (зауважень) громадського обговорення перейменування вулиць – секретар виконавчого комітету Плавнівської сільської ради.

Громадське обговорення здійснюватиметься у відповідності до Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989.

Рішення виконавчого комітету "Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць в селі Плавні".