Ştiri

Оголошення про проведення громадських слухань у с.Плавні

Scris pe 2018-07-25

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті «Детальний план території земельної ділянки орієнтованою площею 14,0 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (КВЦПЗ 14.01) із земель комунальної власності, що розташована в межах села Плавні Ренійського району Одеської області» (далі - ДПТ).

Citeşte mai mult
 

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту – проекту рішень Плавнівської сільради про місцеві податки і збори з 2019 року

Scris pe 2018-05-18

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, у здійсненні державної регуляторної політики на сайті села Плавні оприлюднюється регуляторний акт – проекти рішенні Плавнівської сільської ради про місцеві податки і збори з 2019 року та аналіз його регуляторного впливу.

Метою даного проекту регуляторного акту є: урегулювання правових відносин між Плавнівської сільською радою та суб’єктами господарювання щодо сплати місцевих податків та зборів.

1. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку з 2019 року на території Плавнівської сільської ради

2. Про встановлення ставки орендної плати за землю з 2019 року на території Плавнівської сільської ради

3. Про встановлення ставок єдиного податку на 2019 рік на території Плавнівської сільської ради

4. Про встановлення ставки транспортного податку з 2019 року на території Плавнівської сільської ради

5. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки з 2019 року на території Плавнівської сільської ради

Аналіз регуляторного впливу проекту рішень Плавнівської сільської ради «Про місцеві податки і збори з 2019 року»

Зі змістом зазначених матеріалів також можна ознайомитись щоденно (крім святкових і вихідних днів) у розробника – Плавнівськоа сільська рада, кабінет секретаря ради, тел. (04840) 4-05-84.

Зауваження та пропозиції будуть прийматись у письмовій формі протягом місяця (крім святкових, вихідних днів) за адресою: Одеська обл., Ренійський р-н, с.Плавні, вул. Миру, 74Б.

 

Мы – за здоровый образ жизни

Scris pe 2018-04-25

Вот уже который год ученики Плавнинской школы под руководством замдиректора по воспитательной работе Фрунза Л.Г. активно участвуют и занимают призовые места в районных, зональных и областных фестивалях и конкурсах.

21 апреля 2018 г. в г. Рени состоялся фестиваль «Мы – за здоровый образ жизни», в котором соревновались все 13 школ района и ЦДЮТ. В ходе фестиваля проводились тренинги, викторины, конкурс агитационных плакатов, фотографий, буклетов, а так же литературно-музыкальная композиция.

Команда агитбригады Плавнинской школы «Агенты здоровья» заняла І место и будет представлять Ренийский район вместе с командой Ренийского Центра детского и юношеского творчества на областном этапе фестиваля в г. Одесса. Цель данного фестиваля – пропаганда здорового образа жизни, ведь здоровые дети – это благополучие общества. Задача школы состоит в том, чтобы сохранить здоровье школьников, а также каждый школьник должен получить здоровьесберегающие знания, которые впоследствии пригодятся ему в жизни.

 

Удивительные люди

Scris pe 2018-02-09

Сейчас на телевидение существует много телепередач, где люди могут показать свои необычайные способности. Сотни тысяч интересных роликов есть в сети Интернет.

Возможно, что рядом с нами тоже есть люди с необычайными способностями, о которых мы не знаем.

Представляем любительский ролик, снятый в селе Плавни. Человек, который выполняет «трюк» Наниу Петр Васильевич.

Раньше он совершал и более удивительные «трюки», но, к сожалению, видеокамеры рядом не оказалось. Может быть, когда-нибудь, он их повторит и мы их покажем.

Ролик можно смотреть тут.

 
« prima | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ultima »