Plavni Barta

40 сесія

Перелік рішень, включених до протоколу пленарного засідання 40-ї сесії Плавнівської сільської ради сьомого скликання 05.09.2019 р.

Рішення сесії

Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради від 20.12.2018 року №227–VII «Про сільський бюджет с. Плавні Ренійського району Одеської області на 2019 рік» (Додаток 1, Додаток 2, Додаток 3)

Про затвердження розпоряджень виданих сільським головою в період з 19 квітня по 31 серпня 2019 року

Про присвоєння чергового рангу сільському голові

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Крєцу Г.І. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Поркару О.І. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Руму Д.Г. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гєцой М.М. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гєцой М.М. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області

Про надання дозволу Кальчу Ганні Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дєду А.М. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Жоля Г.М. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чабанова І.М. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тоарки О.М. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дєду М.С. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Куштер В.Г. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Булгару В.І. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Даскалиця В.С. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Корецької Р.М. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) що розташована за адресою: вул.Лазурна, 37, с.Плавні Ренійського району Одеської області

Про надання матеріальної допомоги на лікування гр. Стою К.М.