Plavni Barta

36 сесія

Перелік рішень, включених до протоколу пленарного засідання 36-ої сесії Плавнівської сільської ради сьомого скликання 15.02.2019 р.

Перелік депутатів Плавнівської сільської ради сьомого скликання

Підсумки поіменного голосування щодо рішень 36-ї сесії Плавнівської сільської ради VII скликання від 15 лютого 2019 року

 

Рішення сесії

Про затвердження Програми розвитку культури і мистецтва с. Плавні на 2019 рік

Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради від 20.12.2018 року №227-VII «Про сільський бюджет с. Плавні Ренійського району Одеської області на 2019 рік» (Додаток 1, додаток 2, додаток 3, додаток 4, додаток 5)

Про затвердження звіту про виконання бюджету Плавнівської сільської ради за 2018 рік

Про затвердження списку учнів Плавнінської загальноосвітньої школи, витрати на безоплатне харчування яких, у 2019 році буде фінансуватися за рахунок бюджету Плавнівської сільської ради

Про внесення змін у додатку 1 до рішення Плавнівської сільської ради від 20.06.2018 року №186-VII «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку з 2019 року на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області»

Про тимчасову заборону права користування земельними ділянками на 2019 рік по Плавнівській сільській раді

Про затвердження розпоряджень виданих сільським головою в період з 24 листопада 2018 року по 14 лютого 2019 року

Про звернення депутатів Плавнівської сільської ради

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дєду М.С. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Крєцу Г.І. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Куштер В.Г. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Дєду А.М. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Бєну Л.Д. і Бєну І.Г. у спільну часткову власність на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області

 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Бєну І.Г. у спільну часткову власність на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Нука К.Ф. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Нука Г.К .на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Нука М.К. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Жоля О.М. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Доброта Л.М. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кічук Н.В. .на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кєся Г.Д. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Павєл К.С. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бургоч В.В. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кьося Д.М. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Попов К.В. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рєуцой І.М. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сергєєвій О.С. на території Плавнівської сільської ради Ренійського району Одеської області (за межами населеного пункту)

Про надання матеріальної допомоги на лікування гр. Бєну Ф.П.

Про надання матеріальної допомоги на лікування гр. Тудорашку В.С.

Про надання матеріальної допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем гр. Павєл К.С.

Про надання матеріальної допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем гр.Рєуцой Н.Ф.